Träning

Hemmagym

hemma gym

Alla vill ju ha den där drömkroppen man kan få visa upp på sommarens badstränder. Det är dock inte alltid en självklarhet att gå till gymmet, det kan kosta runt 2000 kr per år men om du gör en investering och bygger ditt egna hemma gym så får du mer för pengarna!

Att köpa utrustning för ett eget gym är ungefär lika dyrt som flera år på gymmet. Däremot så är varje sak du köper en engångskostnad. En annan fördel är att du kommer troligen ha dessa saker under en längre tid.

Att ha ett eget gym i hemmet har fler fördelar än vad man först kanske tror. För de som lätt får ångest av att visa upp sin kropp de själva är missnöjda med så slipper man detta i sitt egna hem. Man behöver inte heller dela duschen med någon oönskad och du får arbeta upp svetten utan att få någon som i sin tysthet bedömer dig.

Så vars hittar du bra utrustning? Bortsett ifrån fysiska butiker så finns det några bra webbplatser. Gymkompaniet, de erbjuder inte bara maskiner utan även träningsmattor, vikter m.m så du kan börja med enkla och billiga redskap.

Utöver de vanliga sakerna som vikter och maskiner så erbjuder de även utrustning för dig som är intresserad av kampsport. Dessa redskap kommer du att ha nytta av för att både träna tekniker men även få bättre hälsa.

Några utav sakerna de erbjuder är bland annat viktvästar. Dessa västar är bra ifall du känner att din vardagliga träning har kommit till ett slut men du behöver den där extra grejen. Dessa västar kan väga upp emot 30 kg.